skip to Main Content

Henriëtte Bokslag: “Ik zou een roadtrip van twee weken kunnen maken.” #interview

Reisblogger Henriëtte Bokslag is altijd op zoek naar avontuur én ontspanning. Beide vindt ze ook goed terug in Nederland.

Waarom ondersteun jij Welkom terug in NL?
“Ik vind het belangrijk om mensen te laten zien dat een avontuur in kleine dingen kan zitten en dat je niet altijd ver weg hoeft om iets te beleven en mooie herinneringen te kunnen maken. Daarnaast geloof ik heel erg in verbinden, delen en samen iets moois creëren.”

Welke plek in Nederland wil je nog bezoeken?
“Er zijn zoveel dingen die ik in NL wil beleven. Ik zou een roadtrip van twee weken kunnen maken. Ik ben alleen nog maar op Vlieland geweest, ik zou dolgraag eens de andere Waddeneilanden bezoeken, eilandhoppen in Nederland lijkt mij wel wat. De Achterhoek ken ik ook nog niet goed.”

Wat is je favoriete activiteit in de zomer?
“Ik hou van het water! Ik woon aan zee, dus zwem veel en tegenwoordig SUP ik veel nu ik een eigen board heb. Daarnaast ben ik dol op paarden dus paardrijden doe ik ook graag. Wil ooit nog eens zwemmen met Friese paarden, op Terschelling kan dat.”

Welke vorm van accommodatie vind jij het leukste om bij/in te slapen en waarom?
“Ik vind het leuk om naar bijzondere plekken te gaan en unieke locaties, liefst een plek zonder kids, doe mij maar het Adult Only concept. Als wellnessliefhebber het liefste een plek met wellness faciliteiten, een hottub of Jacuzzi en Finse sauna in de tuin, perfect!”

Welke plek tip je om samen met een partner/vrienden te bezoeken?
“Beleef een romantische wellnessnacht middenin de bossen in Moergestel en geniet van je eigen privé sauna en Jacuzzi. Ontdek het nieuwe Nederlandse eiland, Marker Wadden. Trek de Nederlandse wildernis in met vrienden bij het Horsterwold of Lauwersmeer, volg leuke autoroutes, zoek verborgen plekjes en ga op verrassingsreis in Nederland.”

Ontdek meer tips van Henriette op Wellness Spots, alles over de mooiste en fijnste wellness belevenissen en wellness locaties in Nederland of Travel around with me, alles over de leukste activiteiten, roadtrips in eigen land, paardrijden en romantische uitjes in Nederland.

Back To Top