skip to Main Content

Naomi Louwerens: “De diversiteit van zo’n klein land met veel erfgoed en natuurschoon.” #interview

Ambassadeur Naomi Louwerens is eigenaar van Authentic Chic Lifestyle waar ze haar passie voor reizen deelt.

Waarom ondersteun jij Welkom terug in Nederland?

Nu onze ondernemers en economie het zwaar hebben vind ik het des te belangrijker lokaal toerisme te promoten om Nederlandse regio’s en ondernemers te steunen. Ik vind het super dat dit initiatief is opgezet en dat ik zo mijn steentje kan bijdragen met hetgeen ik het liefste doe!

Wat vind jij zo bijzonder aan Nederland?

De diversiteit van zo’n klein land met veel erfgoed en natuurschoon. Ondanks dat ik enorm van reizen hou vind ik het juist een uitdaging om ook schoonheid dicht bij huis te vinden en vast te leggen. Dit doe ik dan ook graag op minivakanties of dagtripjes door heel Nederland.

Welke plek in Nederland wil je nog bezoeken?

Ik heb al veel toeristische en minder bekende plekken in eigen land bezocht, maar ben bijvoorbeeld nog nooit in Giethoorn of op Schiermonnikoog geweest. Deze staan zeker nog op de lijst en daarnaast heb ik ook veel leuke tips op WelkomTeruginNL voorbij zien komen die ik graag wil opvolgen.

Welke vorm van accommodatie vind jij het leukste om bij/in te slapen en waarom? 

Ik combineer graag authentiek met chic, waaruit de naam voor mijn website en social media accounts ook is ontstaan. Dat verwerk ik in mijn reizen en de accommodaties waarin ik graag verblijf. Denk dus aan boetiek hotelletjes met een bijzonder verhaal, een glamping in de natuur of luxe kasteel suite.

Wat is je favoriete seizoen en waarom?  

Al hou ik enorm van de zon, voor fotografie en natuurschoon heb ik de voorkeur voor lente en herfst. Als de bloesem en de bollenvelden in bloei staan in april en de bladeren verkleuren en de heide paars wordt in september zie je hoe bijzonder en mooi Nederland echt is!

Back To Top